dd33

Dette indhold er sponsoreret

Ridebukser er et absolut must for alle, der holder af at ride. Ridebukserne er nemlig beklædt med et materiale på knæene, inderlårene og numsen, som giver ekstra friktion mod sadlen – og det gør, at man sidder bedre fast. Når man rider kommer man altså hurtigt til at bruge mange timer i disse bukser, og derfor er det vigtigt, at man finder de helt rette ridebukser og har nogle, der ikke er slidt helt ned. Denne artikel vil hjælpe dig med at finde de bedste ridebukser til dig.

Kingsland ridebukser – design og kvalitet går hånd i hånd

Kingsland er en af de førende producenter af ridetøj på markedet. Kingsland ridebukser har et klassisk og tidsløst design og en høj kvalitet, i et slidstærkt materiale. Bukserne er lavet i et blødt og elastisk materiale, der giver rytteren en god pasform og bevægelsesfrihed.

Derudover har Kingsland ridebukser en flot finish, der gør dem velegnede til brug i alle sammenhænge – både på banen og i dressuren. Kingsland ridebukser findes i mange forskellige farver og størrelser, så der er altid et par, der passer til netop din smag og dine behov.

Sådan vælger du de rette ridebukser

Når du skal ud og købe nye ridebukser, er der et par ting, du skal have in mente. For det først skal du overveje, hvilken type bukser du har brug for. Er det til dressur eller spring? Dernæst skal du vælge den rigtige størrelse. Ridebukser kommer typisk i størrelserne S-XXL. Du kan finde den rigtige størrelse ved at måle din talje og benlængde.

Når du har fundet den rigtige størrelse, skal du sikre dig, at bukserne passer til dine ridestøvler. Bukserne skal have en god pasform, men de må ikke være for stramme eller for løse. De fleste ridebukser er lavet af stretchy materiale, så de vil passe sig selv til din krop.

Andet ridetøj du bør investere i

Udover et par gode Kingsland ridebukser, er det også vigtigt at have både ridestøvler, hjelm og ridehandsker. Det er tre stykker beklædning, der er med til at sikre dig mod skader undervejs i træningen eller til stævner, og her er det rigtig vigtigt at vælge høj kvalitet. Også refleksveste kan være helt essentielle, hvis du også rider ture om aftenen. Det er vigtigt, at man kan se dig og hesten i trafikken – og har du ikke lys eller reflekser, bør du altså anskaffe dette først, hvis sikkerheden skal være i top.

Du kan med fordel tage et kig på disse beklædningsgenstande hos Kingsland. Her kan din bestilling leveres allerede dagen efter, og køber du for over 750 kr. i deres webshop, får du gratis fragt.