dd33

I den travle dagligdag handler det om at prioritere sin tid. Der er nogle faste ting, man er nødt til at sætte tid af til hver uge. Arbejdet eller studiet skal passes, tøjet skal vaskes, hjemmet skal rengøres, maden skal laves, og måske er der også nogle børn, der skal hentes. Når alt dette er klaret, er der ofte ikke meget tid i overskud til f.eks. at få dyrket motion jævnligt, men dette kan der findes en løsning på.

Sund fastfood

Fast food kan godt være både hurtigt og sundt

Det kan være udfordrende at få det hele til at hænge sammen, hvis man kommer sent hjem fra arbejde eller har en kæmpe bunke forberedelse til studiet, skal have tid til aftensmaden og samtidig gerne vil nå at dyrke motion. Det kan være stressende, og hvis man stresser over at skulle dyrke motion, er det ikke sjovt.

I sådanne tilfælde kan det være en løsning at bestille maden udefra og få den bragt til døren. Så slipper man for selv at skulle bruge tid på at lave maden, og denne tid kan i stedet bruges på at dyrke motion. Ofte forbindes det at bestille mad udefra dog med usund fastfood, og det harmonerer ikke så godt med, at man gerne vil dyrke motion og være sund.

Det behøver dog ikke nødvendigvis at være usund mad, man bestiller. Flere steder kan man også få bragt sund mad til døren og dermed opretholde den sunde livsstil med mere tid til motion og sund mad på tallerkenen.

Afslappet motion

Nem mad med rabat

Uanset om det er frokosten, aftensmaden eller begge dele, man gerne vil spare tid på, er der mange muligheder for at få bragt både sund og mindre sund mad lige til døren, og med denne promo code til Wolt, som du kan læse mere om her,  kan man få rabat på sit allerførste køb på Wolts app. 

Det er altså muligt at få rabat på nem mad, uanset om man er til burger, pizza, salat, eller et helt fjerde alternativ. I appen kan man bruge koden, bestille maden til et bestemt tidspunkt og så roligt forberede sig til en sjov gang motion. 

Uanset om man vil spise før eller efter motionen, kan man tage den med ro. Man behøver hverken bekymre sig om at komme for sent, fordi man skal lave mad inden træningen eller kun være halvt til stede under træningen, fordi man bekymrer sig om, at man skal i gang med aftensmaden, når man kommer hjem. Ved at bestille mad udefra, får man mere tid og kan fokusere fuldt ud på andre ting.