dd33

Leder du efter en ny god sport? Har du så nogensinde hørt om padel tennis? Hvis ikke, så er der så meget at se frem til! Padel tennis er en spændende og sjov sport. Den er nem at lære, men svær at blive rigtig god til. Den er bygget på ting, man allerede kender til, nemlig tennis! Alle ved i det mindste, hvad tennis handler om, nemlig at slå bolden over på den anden side og sørge for, at den ikke ender på din side. Det samme gør padel tennis, men med nogle lidt andre omstændigheder.

Tennis, men på et mindre areal

Så hvad er padel tennis egentligt? Hvad er forskellen på det og almindelig tennis? Hvordan er padel tennis eventuelt sjovere end almindelig tennis? Den største forskel, er at det er på en mindre bane. Det gør en stor forskel. Nemlig fordi du har et mindre areal at interagere på. Altså har du også kortere tid at reagere på. Derfor skal du være hurtigere generelt, men også hurtigere til at danne et overblik. Og hvis du spiller duo spil, så skal du både have et overblik, hvor dine modstandere er, men også hvor din partner er. Ellers kan det gå meget galt. Eller du kan forsøge bare at få bolden over på den anden side. Det kan blive så simpelt!

Men den anden store forandring ved padel tennis er bolden. Det er en helt anden bold. Ellers kunne denne anden sport ikke fungere. Hvis det var den samme bold, på et mindre areal, så ville den komme for hurtigt. Og så ville man slet ikke have mulighed for at ramme bolden! Forestil dig bordtennis, men med en almindelig tennisbold. Det ville jo slet ikke fungere, og det er sådan det også fungere med padel tennis. Men hvorfor skal du spille det?

Klar til at komme tættere på hinanden

Så padel tennis har mindre plads. Det betyder at i har mere sjov på mindre plads. Hvis du spiller sammen med en ven, så skal i kunne operere sammen på et mindre areal. Når man spiller almindelig tennis, så kan man give mere plads til den anden. Men når man har et begrænset areal, så skal man kunne være god til dele denne lille bitte plads med andre. Og det er ikke alle, som kan det. Men det kan man lære. Så bliv god sammen med din bedste ven eller kæreste?