dd33

Det er ikke nogen hemmelighed, at der i dag skyller en bølge ind over os. Og med sig tager den alle de alternative løsninger, der findes inden for den sunde verden. Det betyder, at lige meget hvor vi vender os hen, så vil vi se afsmitninger af den sunde livsstil. Hvis vi kigger ud ad vinduet, vil vi først se den ene motionist efter den anden komme forbi på enten gåben, løbende eller på cykel, og efter kort tid vil vi også blive præsenteret for de nyere alternativer, som der også findes blandt andet i form af løbeklubber, cykelfællesskaber og så videre. Tager vi et kig ned i enhver butik vil bølgen også være synlig. I diverse supermarkeder vil vi se, hvordan der reklameres med sunde alternativer frem for sukkerholdige produkter, og går vi ind i en boghandel, vil vi også se hyldemeter efter hyldemeter med bøger, der beretter om den sunde livsstil og den gode kost. Og fitnesscentrene, de er en hel historie for sig selv. På ganske kort tid er disse nemlig skudt op over alt også selv i de mindste byer, og ofte bugner de af folk, der forsøger at gøre noget godt for deres helbred ved at komme i en sund og god fysisk form, hvor både kroppen og sindet synes forstærket. 

Sund mad

Få også fornyet energi ved at nyde nogle skønne oplevelser – det er sjov motion 

Dog er der også så mange andre måder, hvorpå man kan gøre noget godt og noget sundt for sig selv. Der findes nemlig også de sjove former for motion, som der er mange, der glemmer at give opmærksomhed i den travle hverdag. Her er der tale om de timer med leg, man kan bruge sammen med sine børn blandt andet i svømmehallen eller ude i haven på trampolinen, der er tale om rengøringen, der pludselig får et ekstra formål, og der er tale om de sunde rejser, du kan tage på. Her kan du bestige smukke bjerge og se de mest betagende udsigter, du kan få pulsen helt i vejret, mens du bevæger dig gennem den fugtige jungle, eller du kan padle dig gennem de smukkeste vandfald i din kano. Her er mulighederne mange for at få noget god motion, og fælles for dem alle er, at de også giver dig nogle gode oplevelser i dit sind. Du får således en masse fornyet energi, idet du kobler af fra den normale og ofte pressede hverdag samtidig med, at du sørger for at få noget ny motivation, som du kan bruge til at overkomme de mange udfordringer, som den normale hverdag kan byde på.

Smuk natur

Dit sind skal også være sundt 

Det at være sund handler således ikke blot om at træne og spise den rigtige mad, det handler også om at have et sundt og energisk sind, der kan sørge for, at man altid er glad og klar til at gribe hverdagen lige meget, hvad den byder på.