dd33

For mange er det at tabe sig et par kilo noget man forsøger op til flere gange i året. Med alle de fristelser omkring os, er det meget svært at lade være med at spise for meget af det usunde. Specielt efter højtider eller op til sommeren er der mange der forsøger at tabe sig. Det er dog ikke altid lige til, og det kræver en vis mental tilstand for at kunne gennemføre et vægttab. Det kan derfor være en rigtig god ide at gøre sit forarbejde, så man har helt styr på hvordan man skal forholde sig, og altså lægge en grundig plan.
Der er mange måder at gøre sig klog på diverse metoder til at tabe sig, men i tiden er det meget populært at følge sociale medier – herunder f.eks. en blog om vægttab.
I denne artikel forsøger vi at hjælpe dig på lige fod med disse blogs, og forhåbentligt vil du ved vejs ende føle dig lidt mere motiveret til at gå i gang med din vægttabsrejse.

 

Strenge slankekure er kun til at kickstarte et vægttab

Der findes et hav af forskellige slankekure – nogle bedre end andre. Fra person til person er der stor forskel på, hvordan man reagerer på diverse slankekure, og som regel er det op til en selv at finde frem til hvad der virker for en selv.

Det er dog ikke en god idé at følge en streng kur over en længere periode. Det kan virke som en rigtig god kickstarter til et længere vægttabsforløb, men hvis man agter at følge en streng plan over en længere periode, sætter man blot sig selv op til fiasko. Kun de færreste kan holde en streng mad-plan i lange perioder, og derfor bør man i stedet forsøge at oplægge hele sin livsstil, og måske vælge at tage vægttabet over en længere periode.

 

Gode vaner er den bedste vej frem

Som nævnt tidligere er det mest holdebare at ændre sin livsstil, og det kræver altså at man får opbygget nogle gode vaner. Vi har alle forskellige vaner, hvor nogen måske er bedre end andre. Forsøg at opbygge vaner som du godt kan lide, og som sætter dig selv op for succes. Hvis du elsker at træne om morgenen, så forsøg at træn om morgenen, og ikke eftermiddagen. Det vil tit og ofte kræve, at man omlægger større dele af sit liv, men det er blot noget man må tage med i forløbet.