dd33

Der er mange grunde til, at det er en god idé at dyrke motion hver dag. Udover at man kommer i en bedre form, så man ikke bliver så hurtigt forpustet som før, man begyndte at træne, er der også en masse andre fordele ved at dyrke motion hver dag. Man kommer blandt andet til at sove bedre, da man gør kroppen træt og klar til at sove. Det kan også være rigtig godt at dyrke lidt motion, hvis man sidder meget ned på arbejdet eller i skolen, da man så kan få bevæget kroppen, så man kan forebygge eller komme af med de smerter, der måske er opstået i kroppen af det stillesiddende arbejde.

Motion

Det behøver ikke at blive hårdt at motionere

De ovenstående eksempler er kun en lille del af alle de fordele, der er ved at dyrke motion. Der findes mange flere, men som du kan læse, er det altså rigtig godt at få bevæget kroppen hver dag. Alligevel er der mange, der ikke får bevæget sig nok hver dag, og det kan måske være fordi, mange godt kan være tilbøjelige til at tænke, at man er nødt til at dyrke hård motion for at kunne nyde godt af de forskellige fordele, men det er slet ikke nødvendigt! Noget så simpelt som en rask gåtur eller cykeltur kan klare tricket, og hvis ikke du har lyst til at prøve dette, findes der også rigtig mange andre sjove motionsformer, som du kan prøve dig af med.

Slap af med god samvittighed og nyd en lækker drink

Uanset hvad du ender med at lave, vil du sikkert kunne mærke en positiv forskel efter kort tid. Allerede efter den første gang vil du sikkert kunne mærke en følelse af tilfredsstillelse og stolthed over, at du har fået motioneret i løbet af dagen, og du vil helt sikkert også kunne mærke en træthed i kroppen! Når man er blevet træt og godt tilfreds med motionen, kan man med bedre samvittighed nyde den ultimative afslapning ved at svinge benene op i sofaen og slappe af med en god drink!

Gin og Tonic

Pep din drink op med tørret frugt!

Hvis du elsker at lave og ikke mindst drikke en god Gin og Tonic, så opgrader din gin med toerret lime appelsin og citron, som du kan få fat i her. Tørrede frugtskiver er rigtig gode at tilføje i sin Gin og Tonic, fordi de kan give en frisk og lækker smag, så drinken bliver endnu bedre! Det gode ved tørrede frugtskiver er, at de bliver ligesom friske frugter, når de kommer ned i drinken, men du slipper for al den væske og det svineri, der følger med, når man skærer i friske frugter. 

Prøv at tage et kig på siden for at læse mere, så du snart kan lave dine Gin og Tonics endnu bedre, og så du kan nyde dem efter en god omgang motion!