dd33

Det nye sted, hvor du bør træne bouldering i København, er i Søborg. Det er et topmoderne sted for at lave bouldering, og der er alletiders mulighed for indendørs klatring. 

Indendørs klatring i København bliver mere og mere populært for hvert år, der går. Det skyldes, at der er så mange mennesker, der godt kan lide den eventyrfølelse, de får, når de klatrer. Det kan du blive en del af, hvis du tager til Bison Boulders i Søborg. Det er et skønt sted at klatre, hvor du har alverden faciliteter og muligheder. Det er et topmoderne sted for indendørs klatring i København. 

Der er hold og børneklatring

Du vil finde alle mulige forskellige slags bouldering-muligheder. Det vil være alt fra at kunne klatre på egen hånd til at klatre på hold. Det er også muligt for børn at lære at klatre. Der er rigeligt med plads, for der er 1050 kvadratmeter med udfordringer på væggene. Der er noget for enhver smag, hvad end du lige er begyndt, eller du er en af de der, der bare ved, hvordan man udfører bouldering i København.
Åbent alle ugens dage

Stedet har åbent alle ugens dage. I hverdagene er der åbent fra klokken 09:00 til klokken 22:00. I weekenderne er der åbent fra 09:00 til klokken 20:00.
Det er nemt at komme dertil med enten offentlig transport eller bil eller cykel.

Et af de bedste klatresteder

Du kan klatre på klatrevægge, der er helt op til 4,5 meter høje. Det er klatring, der foregår uden reb eller andet udstyr. Det betyder, at du i sådanne situationer kun har brug for klatresko, der kan lejes, når du befinder dig i Bison Boulders i Søborg. Når du vælger at klatre uden sele og lignende, giver det en noget mere udfordrende oplevelse, hvor du kommer til at stå på egne ben uden rem og seler. Det er oplevelserne med at klatre på vægge, der er 4-5 meter høje uden seler, der gør, at bouldering i København bliver mere og mere populært for hvert år. 

Et af de største Bouldergyms

Bison Boulders er et af de største Bouldergyms herhjemme. Når du er så stor boulderingsmæssigt, så er du nødt til at samarbejde med de største og bedste. Og det gør Bison Boulders i Søborg. De har et aktivt samarbejde med Dansk Klatreforbund, som de organiserer kurser, konkurrencer og lignende med.