dd33

Kunne du godt tænke dig, at din næste rejse skal være lidt anderledes end de rejser, som du hidtil har været på? Der er mange spændende måder at være på ferie på, og de fleste af disse indebærer godt vejr, ture på museer og markeder samt lækker mad og drikke. Men hvis du gerne vil prøve at udfordre dig selv, så kan du jo overveje om, du skal bestige Kilimanjaro. Det er i hvert fald en helt og unik og meget anderledes oplevelse.

Så bestig Kilimanjaro og oplev en helt anden form for ferie, end du måske har været vant til. Læs mere om det herunder.

Naturoplevelser som du aldrig har oplevet før

En af grundene til at du skal bestige Kilimanjaro på din næste ferie er selvfølgelig, at du vil få en helt unik naturoplevelse, hvor du bevæger dig opad og fremad sammen med naturen. Du kommer højt op, men du kommer ligeledes til at se noget natur, som hele tiden skifter. Alt i alt en rigtig unik oplevelse for dig, der elsker naturen.

En aktiv måde at være på ferie på

Derudover er selvfølgelig vigtigt at nævne, at en ferie, der går ud på at bestige Kilimanjaro, er helt oplagt for dig, som elsker at være på aktive ferier. Det er måske dig, der også tager på skiferie, eller som prøver at springe ud fra en klippe. Dig der gerne vil mærke adrenalinen pumpe i din krop.

At bestige Kilimanjaro er i hvert fald actionpacked og noget, som også vil sætte din krop på noget af en prøve. Derfor er det også et godt bud på en ferie for dig, som kan lide at være aktiv.

Lav research og træn op

At bestige Kilimanjaro er ikke noget, man bare lige gør, da det nemlig også er fysisk krævende. Selvom det ikke er det sværeste bjerg i verden at bestige, så er det heller ikke ensbetydende med, at det er noget, man lige gør fra den ene dag til den anden.

Lige netop derfor er det en god ide at træne lidt op til og eventuelt lave lidt research. Man behøver ikke nødvendigvis at have erfaring med at bestige bjerge, men det er en meget god ide, hvis man i det mindste er i nogenlunde form, så man ikke mister pusten for hurtigt. Så at være i god form er kun en fordel.