dd33

Motion er vigtigt for kroppen og for din sundhed, og der anbefales minimum 30 minutters motion om dagen. Både en gåtur i skoven, en cykeltur til arbejde og lille løbetur tæller som motion. Det vigtigste er, at man rører sig. Det kan ofte være svært at finde motivationen til at lave motion, og det er derfor vigtigt, at man ikke kun forbinder træning med at have det hårdt. Tænk på de positive ting ved motion, og hvor dejligt det er at mærke, at hjertet slår. Derudover kan det være en god ide at belønne sig selv efter træning, så man på den måde glæder sig til at gennemføre træningen. 

Mode til herre

Lækkert tøj

Forkæl dig selv med noget nyt lækkert tøj. Har du givet den gas i fitness, og kæmper du for at se godt ud i badebukserne til sommer? Beløn dig selv og mærk at din træning giver pote. Sammen med træning giver nyt tøj dig en masse selvtillid, og du kan føle dig som en ny og bedre version af dig selv. Køb f.eks. nogle nye lækre T-shirt til at vise overarmene eller nogle nye bukser med et perfekt fit. Find lækkert modetøj til herre og bliv klar til at velkomme dit mere trænede jeg. Derudover kan du også belønne dig selv med noget lækkert træningstøj, som kan gøre din træning endnu sjovere. Hvis man ser ud som en ægte elitesportsudøver, træner man også som en.

Få en øl med drengene

Når man har trænet og virkeligt har svedt igennem, skal det fejres. Tag dine venner under armen og drik en øl uden dårlig samvittighed. Brug derudover dine venner til at træne med og brug hinanden til at holde motivationen oppe. Træning er mere sjovt, hvis man træner med nogle gode venner. I kan f.eks. tage ud at klatre eller løbe en tur sammen, og så derefter slutte dagen af med en øl. Træning kan også være en måde at få nye venner på. Du kan f.eks. møde nye mennesker i fitnesscentret og høre mere om, hvordan de motiverer sig selv.

 Løbere

Du må gerne få fredagsslik

Man træner både for at få en sund krop, men derudover træner man også for at kunne nyde livet. Det vigtigste ved motion er, at det skal være sjovt. Så snart motion er sjovt, så er det noget, man gerne gør igen. Sund kost betyder ikke, at man ikke kan belønne sig selv med fredagsslik eller flødeboller. Det er de ting i livet, vi nyder, som gør livet værd at leve. Måske nyder man ikke motion, men det er alligevel noget, man bliver nødt til at gøre for sin krop. Hvis man nyder fredagsslik, så må man derfor ikke give op på det. Belønninger gør livet værd at leve og gør, at vi kan motivere os selv til at arbejde hårdt.