dd33

Det er vigtigt altid at følge med i sjove og motiverende motionstrends. Men du bør vide, at regelmæssig motion ikke er det eneste vigtige, hvis du ønsker at vedligeholde dit gode helbred. Et godt helbred konstitueres nemlig at mange forskellige faktorer. 

Mønstret blød madras

Hvad er et godt helbred? 

For at kunne holde dig sund og rask er det som sagt essentielt, at du sørger for at få masser af motion. Dette gælder specielt, hvis du har et stillesiddende arbejde. Det er underordnet, om du løber, cykler lange ture, spiller fodbold eller dyrker yoga eller crossfit – så længe du rører dig og jævnligt får pulsen op. Motion gavner både dit indre og dit ydre, og dertil reducerer motion risikoen for psykiske vanskeligheder som for eksempel stress, depression og angst. 

Derudover bør du være opmærksom på at spise ordentligt. Der er intet galt med at bestille en pizza en gang imellem, men gør du det til en vane at spise junkfood, vil din krop komme til at mangle essentielle vitaminer og mineraler. Derved forhøjes din risiko for at blive både kortvarigt og langvarigt syg. 

Dertil er det altafgørende for både dit mentale og dit fysiske helbred, at du sover ordentligt om natten. Du må ikke undervurdere søvnens vitale betydning for dit velvære. 

Søvnens altafgørende betydning 

Op mod 46% af danskerne kæmper med søvnbesvær, og dette er der flere grunde til. Selvom vi ved, at det er dårligt for os, drikker mange af os kaffe før sengetid. Vi ser fjernsyn til sent ud på aftenen, selvom alle undersøgelser peger på, at et højt skærmforbrug er én af søvnens største fjender. Nogle af os sover desuden dårligt, fordi vi ikke har været omhyggelige med at udvælge den rigtige seng. Og hvordan skal vi kunne sove ordentligt, hvis vi ligger på en faldefærdig madras? 

Foldemadrassen 

Hos Madrassnedkeren kan du blive klogere på den såkaldte foldemadras. Foldemadrassen er en perfekt løsning, hvis du jævnligt har overnattende gæster. Bare fordi de kun er på besøg, er der jo ikke nogen grund til at de skal nøjes med dårlige soveforhold. Når der ikke længere er brug for foldemadrassen, kan den nemt pakkes sammen og stilles væk. Foldemadrassen er derfor særligt ideel, hvis dit hjem ikke har et gæsteværelse. 

Motion om morgenen

Husk også dine firbenede venner 

Som mennesker har dyr også brug for deres nattesøvn. Omfatter din familie et firbenet medlem? Så tjek Nordisk Hundeudstyrs brede udvalg af hundeudstyr, der blandt andet omfatter senge i høj kvalitet.