dd33

Selvom det er utrolig vigtigt at træne sin bækkenbund – især som kvinde – er det de færreste, der ligefrem glæder sig til at skulle lave knibeøvelser. Det er en hård og trættende disciplin, der skal udføres over længere tid. Men du kan faktisk slippe for at lave de hårde knibeøvelser, hvis du investerer i et praktisk redskab: Bækkenbundskugler. Bækkenbundskugler til kvinder er designet til at skulle være en behagelig måde at træne sit underliv på, så skeden og bækkenbunden kan blive strammere. Det vil både komme dig til gode, når du og din partner skal dyrke elskov, men det vil også gøre dit liv nemmere på længere sigt. Læs her, hvorfor og hvordan bækkenbundskugler anvendes.

Bækkenbundskugler hjælper jer som par

Hvad er bækkenbundskugler?

Bækkenbundskugler er et smart redskab, der nemt kan bruges i hverdagen. Bækkenbundskugler er egentlig bare nogle runde kugler på en snor – typisk to eller tre – du kan påføre i din skede. Ideen er, at når du presser disse kugler op, skal dine muskler yde en indsats for at holde dem inde. Jo oftere du anvender bækkenbundskugler, desto stærkere vil dine muskler i underlivet blive. Bækkenbundskugler kommer i mange forskellige størrelser og vægtklasser. Der er selvfølgelig forskel på, hvordan vi ser ud dernede, og nogle kvinder har brug for mere modstand end andre. Du bør derfor finde ud af, hvad dine behov er, og du kan eventuelt prøve forskellige typer bækkenbundskugler af for at finde det helt rette match. 

Derfor skal du træne dit underliv

Det er vigtigt for kvinder at træne deres bækkenbund. Jo ældre vi bliver, desto svagere bliver vores muskulatur, og det gælder også nede i vores underliv. Både mænd og kvinder vil opleve, at deres muskler i kønsdelene mister deres styrke og stramhed med tiden, og det kan vise sig på forskellige måder. Mænd oplever, at de ikke kan holde på vandet på samme måde som før. Kvinder kan komme ud for det samme, men der er dog lige en ekstra hage: Når kvinder har født et barn, vil de ofte have brug for at genoptræne deres nedre region, og her kan bækkenbundskugler også vise sig at være en smart og behagelig metode. 

Fokuser på noget andet med bækkenbundskugler

Bækkenbundkugler hjælper parforholdet

Det behøver dog ikke udelukkende at være af praktiske årsager, at du tyr til bækkenbundskugler. Dette redskab kan nemlig også hjælpe med at gøre jeres parhold bedre, da strammere muskler ved kønsdele ofte er lig med mere velbehag. Det skyldes, at både penis og vagina vil opleve flere følelser under sex, når der er mere friktion. Derfor bør du også overveje at træne din bækkenbund, selvom dine muskler ikke endnu er blevet slappe. Hvis du i god tid anvender bækkenbundskugler regelmæssigt, vil dine muskler forblive stramme, og du vil altid kunne yde dit bedste i elskovsakten. Selvom bækkenbundskugler i sig selv ikke er et sexlegetøj og vil give orgasme, kan det sagtens føles behageligt og pirrende at bære rundt på disse kugler. Du skal derfor heller ikke være overrasket, hvis din sexlyst stiger, I takt med at du bruger bækkenbundskugler.