dd33

Undskyldningerne kan være mange, men motion er vigtigt for både for dit fysiske og mentale helbred. De 30 minutters fritid til træningen kan være svære at finde, hvis hverdagen er fyldt op.

Der er dog måder, hvorpå du kan gøre det let for dig selv, så du får plads til den gode motion. Derfor får du her 3 gode råd, der kan gøre det lidt lettere, når du gerne vil træne i hverdagen.

1. Lav en aftale med en god ven

Nogle gange skal der motivation udefra til, så du får hanket op i dig selv og kommer ud af døren. En god ven kan være en positiv allieret, der giver lyst til at komme ud og afsted – selv når arbejdsdagen har trukket tænder ud.

I kan starte på et træningshold sammen, så I har mulighed for at se hinanden og få snakket hver uge. Det kan også være en fast dag, hvor I går en lang tur, eller I kan kaste jer over noget nyt og udfordrende som klatring eller undervandsrugby.

En aftale med en god ven kan være den motivation, der gør, at du kommer afsted og får rørt kroppen i hverdagen.

2. Få håret ud af ansigtet

Det kan være besværligt, hvis håret konstant er i ansigtet, når man træner. Det kan også ende som en dårlig undskyldning, at det også er så frygteligt besværligt med dit lange hår.

Derfor kan du med fordel overveje, om din frisure skal være mere træningsvenlig, så det er let at få væk og sat op, når du får mulighed for at komme afsted til træning eller ud at løbe en tur. Jo hurtigere du kan gøre dig klar, jo sværere får du ved at komme op med de dårlige undskyldninger.

Hvis du leder efter en frisør, kan du let finde en via Frisøroversigt.dk. Her kan du få et overblik og finde en lokal frisør, der kan komme med en god løsning til din frisure.

frisør

3. Lav plads til træningen derhjemme

Forhindrer faste aftaler, børn eller andre hverdagsudfordringer dig i at få den nødvendige tid til at træne i et center eller tage til hold, så tag din træning med hjem i stuen. I dag kan du let finde forskellige træningsredskaber online, som du kan bestille hjem til dig selv.

Hjemme kan du indrette et lille hjørne, hvor du har plads til at bevæge dig frit og lave de øvelser, du gerne vil. Online kan du også finde gode instruktionsvideoer i alt fra yoga til dødløft, hvis du mangler lidt ny inspiration til din hjemmetræning.