03/09/2016

Udpluk af udtalelser

“Vi fik et fantastisk foredrag med fokus på den seneste forskning inden for effektiv træning samt viden om, hvordan kroppen reagerer på forskellige træningstyper og hvad der rent fysiologisk sker i kroppen, når vi træner.

Som cykelryttere har vi naturligt haft en god interesse i, hvordan man får mest ud af sin træning. Ofte har den tilgængelige information været modstridende, hvilket gør det svært at vælge det bedste og bevirket, at nogle har trænet efter forældede principper. Foredraget med opfølgende spørgsmål var meget afklarende og fik manet sejlivede myter i jorden.

Man mærker tydeligt, at Kåre er en erfaren underviser, hvilket giver et meget levende foredrag med god aktivering og små udfordringer af deltagerne undervejs. Både motionister og eliteryttere fik et stort udbytte af foredraget og flere har sidenhen opdateret deres træningsprincipper.”
Esben Elung-Jensen, Team Hareskov Cykler

 

Du fyrede et spændende oplæg af, hvor den bløde sofa kom i skarp konkurrence med lysten til træning. Det var en god ide, at vi alle blev aktiverede i at lave en målsætning, som både var overkommelig og ambitiøs. For mig giver det mening, at dele motivation op i indre og ydre motivation, og at jeg kan rykke rundt på motivationsfaktorerne så min træning bliver mere overkommelig.

Det var min oplevelse, at du favnede alle, og at du hurtig forstod, hvor hver enkelt havde en udfordring. På evalueringsskemaet fik du kun krydser ud for ”godt” og ”særdeles godt”! Bemærkningerne var, at du var meget relevant, inspirerende og at det ville have været fint med mere tid med dig. Så måske er det ikke sidste gang, vi har set dig i Marfan foreningen?”
Anna Marie Madsen, Landsforeningen for Marfan Syndrom

 

“Kåre gav et spændende og lærerigt foredrag for vores alumneforening. Med hans klare formidling gav hans faglige oplæg anledning til en lang og givende diskussion mellem foreningens medlemmer.”
Peter Bergmann Piil, Idræt Alumneforening på KU